單元自測試卷七年級英語下學(xué)期人教版
注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊單元自測試卷七年級英語下學(xué)期人教版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。
四、語音辨析
請根據(jù)畫線部分的發(fā)音將單詞歸類。每個空填寫一個單詞,表中單詞有多余。
hot black bike bed sing
list these map fine sheep
cake her late duck pet
1. /e?/ ______;______
2. /?/ ______;______
3. /a?/ ______;______
4. /?/ ______;______
5. /i?/ ______;______
答案:1. cake;late
2. black;map
3. bike;fine
4. sing;list
5. these;sheep
六、閱讀還原
根據(jù)短文內(nèi)容,從方框中選出合適的選項還原到文中,使短文意思通順、結(jié)構(gòu)完整。
Ella has three friends. They are Peter, Mike and Helen. They all like pets. Ella has a pet dog. The name of it is Wangwang! 1 It likes to play with Ella. And Ella often walks it in the morning. Peter's pet is a duck. Its name is Yaya! 2 So Peter often buys some for it. Yaya also likes swimming. There is a small lake behind Peter's house. 3 Mike likes pigs and his pet is a black and white baby pig. Mike gives it the name Xiangxiang. The little pig is very clever. 4 Helen's pet is a white rabbit. Its name is Snow White. The rabbit's favourite food is carrots. 5 Helen often goes there to get some for Snow White. In their free (空閑的) time, they often show their pets to each other.
A. There are some carrot plants on Helen's uncle's farm.
B. It likes tomatoes and apples.
C. He often takes Yaya there to swim.
D. The cute dog is yellow.
E. It can help Mike find his school things in his room.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案:1. D
解析:前文提到Ella有寵物狗Wangwang,D選項“The cute dog is yellow.”(這只可愛的狗是黃色的)承接上文,介紹狗的特征,所以1選D。
2. B
解析:后文“So Peter often buys some for it.”,some指代某物,B選項“It likes tomatoes and apples.”(它喜歡西紅柿和蘋果)說明買的東西,所以2選B。
3. C
解析:前文提到“Yaya also likes swimming. There is a small lake behind Peter's house.”,C選項“He often takes Yaya there to swim.”(他經(jīng)常帶Yaya去那里游泳)中的there指代小湖,承接上文,所以3選C。
4. E
解析:前文“The little pig is very clever.”,E選項“It can help Mike find his school things in his room.”(它能幫Mike在房間里找學(xué)習(xí)用品)體現(xiàn)小豬聰明,所以4選E。
5. A
解析:前文“The rabbit's favourite food is carrots.”,A選項“There are some carrot plants on Helen's uncle's farm.”(Helen叔叔的農(nóng)場里有一些胡蘿卜植物)解釋Helen獲取胡蘿卜的地方,所以5選A。